SK Höjden

Referat: Surte Wildcats - SK Höjden

Vi åker till Ale för säsongens femte match. Vildkatterna står för motståndet.
Vi har ett starkt lag där Alfred gör debut, kul.
Vi tar kommandot tidigt och tar ledningen på en straff i den trettonde minuten, 0–1. Vi fortsätter att trumma på och ökar till 0–2 i matchminut tjugo. Vi har ett stabilt spel som gör att vi ökar på till 0–3 i den tjugonionde minuten vilket står sig till halvlek.
Andra halvlek startar med att Vildkatterna och sedan vi missar var sin straff innan vi ökar på till 0–4 i matchminut femtionio. Vildkatterna har en del chanser men vi står emot och ökar på till 0–5 i minut 64 för att sedan sätta 0–6 på en hörna i minut åttiofem vilket även blir slutresultatet.
Vi har nu fem raka segrar och är obesegrade. På Annandagen väntar derbyt mot Mölndal i vår nya fina hall. Annandagen som är bandyns stora dag! Välkomna!